Välkommen till Varumärkesdagen 2024

I en föränderlig värld där hjulen snurrar allt fortare är det angeläget att ha kontroll på sitt varumärkesarbete och strategi. I takt med en allt snabbare digitalisering och ett ansträngt ekonomiskt läge är det viktigt att nå ut till konsumenter, kunder och andra intressenter med rätt budskap och känslor. Organisationer måste därför ligga före och tänka strategiskt och agera i tider när allt fler har starka åsikter och landskapet förändras.


På Varumärkesdagen® får du möjligheten att lyssna till flera stora koncerner samt mindre nystartade företag om deras tankar kring varumärken och hur de hanterar sitt varumärkesarbete.

Dagen inleds med att Vattenfalls varumärkeschef Carolina Pozzoli berättar om sin resa mot ett fossilfritt Sverige och hur de agerar för att nå ut med sitt budskap. Under dagen får vi även lyssna till hur mindre bolag som Gotlandschips och Alight arbetar för att synas och nå ut med sina varumärken, samt att arbeta med mindre medel och använda sig av förtjänad kommunikation.


I en panel får du chansen att lyssna till hur ett antal stora ideella föreningar agerar och bedriver sitt kommunikationsoch varumärkesarbete. Vilken betydelse det får att det inte är ekonomiska intressen som styr utan att de har ett ideellt ändamål.


Dessutom delas årets Signumpriset ut till Sveriges mest välskötta varumärke som bäst förvaltat och vårdat sitt/sina varumärken.

På eftermiddagen får vi chansen att lyssna till hur Elite Hotell arbetar med att stärka sitt varumärke och använda sociala medier på ett strategiskt sätt. Dessutom kommer Emma Töpel Hanson från Axfood och berättar om upplägget med Eldorados klädkollektion.


På eftermiddagen får du välja mellan två heta pooler kring juridik och brand. Dagen avslutas med att Rosie Kropp från Ericsson berättar om hur de använder innovation som drivkraft och vad som är vinsten med att ha en organisation som är varumärkesledd.


Anmäl dig redan i dag till denna inspirerande mötesplats för framtidens varumärkesutveckling.

Varmt välkommen i januari!
Mats Lundberg, Groth & Co
Karin Crafoord,
Groth & Co
Jonas Karström,
Insight Events Sweden